Terug naar het overzicht

Albeda College Vlaardingen

De locatie aan de Buys Ballotlaan is rustig gelegen aan de groene buitenrand van Vlaardingen en grenst aan een recreatiegebied. Vanaf metrostation Vlaardingen West is het ongeveer 10 minuten lopen of 2 minuten met de bus. In het gebouw krijgen ongeveer 900 studenten les. Het pand beschikt over WIFI, een ruime kantine met terras en catering-voorziening, diverse studenten-werkplekken en biedt voldoende parkeergelegenheid voor fietsen en scooters. In de directe omgeving zijn verschillende winkels en supermarkten te vinden....

Albeda College Vlaardingen

Informatie bij schoolkosten

De kosten voor je opleiding hangen af van je leeftijd. Jaarlijks stelt de minister van Onderwijs het lesgeld vast. Het lesgeld betaal je om je lessen te volgen en examens te doen. Ben je aan het begin van het cursusjaar (1 augustus) jonger dan 18 jaar, dan betaal je geen lesgeld.
Ben je aan het begin van het cursusjaar (1 augustus) 18 jaar of ouder, dan is het lesgeld voor studiejaar 2023/2024 € 1.357,- voor een bol-opleiding.
Voor een bbl-opleiding niveau 1 of 2 is dit € 270,- en voor een bbl-opleiding niveau 3 of 4 is dit € 654,-.

Daarnaast wordt voor iedere opleiding kosten in rekening gebracht voor boeken, activiteiten en eventueel kleding of andere opleiding specifieke zaken. 

Informeer hier goed naar wanneer je informatie inwint over een opleiding van  het Albeda College.


Tegemoetkoming in de schoolkosten: Albeda Studentenfonds

Maak jij je zorgen over de kosten voor je opleiding? Of kunnen je ouders/verzorgers deze niet betalen? Vanuit het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) is er een regeling voor tegemoetkoming in de schoolkosten. Bij Albeda noemen we dit het Albeda Studentenfonds.
Hier lees je meer over het Albeda Studentenfonds


Contactpersonen voor Hulp bij Schoolkosten

Binnen de school  kunt je altijd het gesprek aangaan wanneer de schoolkosten een [robleem vormen. Er kan ook gesproken worden over een ondersteunende regelingen die de school biedt. 

Je kunt contact opnemen met de heer  M. Korkut,  m.korkut@albeda.nl