Contact

De site www.hulpbijschoolkosten.nl is onderdeel van het project 'Schoolkostenbeleid binnen het Voortgezet Onderwijs' en is een initiatief van het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. Het project komt voort uit het bredere programma 'Armoede onder kinderen' dat in 2019 door het Fonds is geïnitieerd. Per 1 augustus 2023 is het programma overgenomen door het Samenwerkingsverband Nieuwe Waterweg Noord. 

Heeft u als organisatie een aanbod dat ook een plek op deze site moet krijgen? Geef dat aan ons door! Of ziet u onvolledige of foutieve informatie? Dan horen wij dat ook graag. Voor vragen op schoolniveau verwijzen wij u naar de pagina's van de scholen die onder de tab ‘Scholen’ op de menubalk is te vinden.  

Voor concrete vragen over dit project en deze site kunt u contact opnemen met Suzanne Ton, projectcoördinator vanuit het Samenwerkingsverband. Dat kan via het contactformulier.

Neem direct contact op

Blijf op de hoogte

Eénmaal per jaar verschijnt er een verslag met informatie over de voortgang van het project Schoolkostenbeleid VO in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. In dit verslag worden ook de noemenswaardige aanvullingen op deze site vermeld.  

Wilt u op de hoogte blijven van dit project en de komende drie jaar de jaarverslagen ontvangen? Laat uw mailadres dan achter via onderstaand inschrijfveld. Indien u tussendoor eens bijgepraat wil worden over de ontwikkelingen binnen de scholen, de site en onze eigen ervaringen gebruik dan het  bovenstaande contactformulier. 

We delen onze ervaringen graag en staan open voor ideeën en suggesties.