Terug naar het overzicht

Groen van Prinstererlyceum

Het Lentiz | Groen van Prinstererlyceum is een school die leerlingen opleidt een genuanceerde en kritische blik te ontwikkelen. Het team wil van haar leerlingen zelfverzekerde, flexibele en veerkrachtige jongeren maken die verantwoorde beslissingen in een complexe wereld kunnen nemen.  Leerlingen worden uitgedaagd om op een creatieve en zelfbewuste manier hun toekomst vorm te geven....

Groen van Prinstererlyceum

Algemeen

Schoolgaande kinderen brengen heel wat uitgaven met zich mee. Ondanks het feit dat school de (meeste) leermiddelen ter beschikking stelt blijven er nog genoeg kosten over. Zoals de leermiddelen die u zelf dient aan te schaffen, de schoolmaterialen, de vrijwillige ouderbijdragen en eventuele kosten voor extra onderwijs. Natuurlijk probeert het Groen van Prinstererlyceum deze kosten zo goed mogelijk in de hand te houden.

Voor het ter beschikking stellen van de leermiddelen ontvangt de school een bedrag per leerling. Maar er blijven altijd voorzieningen bestaan die nodig zijn voor een school om goed te kunnen  functioneren en onderwijsactiviteiten die niet door het ministerie van Onderwijs worden vergoed. Hiervoor vragen we een vrijwillige ouderbijdrage. U bent niet verplicht deze te betalen, maar we hopen dat u het belang inziet van het voldoen van de vrijwillige ouderbijdrage en van het feit dat een school niet optimaal kan draaien zonder deze extra inkomsten.

Ook wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de diverse excursies en reizen. Deze bedragen variëren per activiteit.


Schoolkosten

Een uitgebreid overzicht van alle ouderbijdragen per leerjaar en niveau kunt u terugvinden in onze schoolgids op www.groenvanprinsterer.nl.


Contactpersonen voor Hulp bij Schoolkosten

Bent u om wat voor reden dan ook niet in staat om de schoolrekening te betalen? Wij denken graag mee over een oplossing.

Onze contactpersonen voor hulp bij schoolkosten zijn:
Mevrouw Vermeer - cvermeer@lentiz.nl

Daarnaast kunt u onze gezinspsecialist mevrouw van Leeuwen evleeuwen09@lentiz.nl raadplegen

Alle functionarissen zijn via het telefoonnummer van school bereikbaar:  010-4357000


Wis Collect

Lentiz onderwijsgroep maakt voor de facturatie van de schoolkosten en de vrijwillige ouderbijdrage gebruik van WIS Collect. Via WIS Collect bieden wij de facturen digitaal aan u aan. De facturen worden verstuurd aan de eerste ouder/verzorger zoals deze in Somtoday vermeld staat. U kunt de facturen direct per iDeal of overboeking betalen.