Terug naar het overzicht

'Maandelijks'

Steunpunt voor menstruatie-artikelen in De Windwijzer.  Ongesteldheid betekent voor vrouwen een aardige kostenpost, in het bijzonder voor vrouwen met een smalle beurs. Soms moet er gekozen worden tussen de menstruatiemiddelen of bijvoorbeeld waspoeder. Ook blijven leerlingen soms om deze reden een paar dagen thuis.

Wanneer de aanschaf van menstruatie-artikelen vrouwen voor deze keuzes plaatst kunnen ze in De Windwijzer terecht. De Windwijzer vindt namelijk dat meisjes en vrouwen altijd over goede menstruatieproducten moeten kunnen beschikken wanneer ze die nodig hebben. Dan hoeven er geen beperkingen te zijn in het dagelijkse leven tijdens het ongesteld zijn. In De Windwijzer zijn daarom gratis menstruatie-artikelen verkrijgbaar.

Er is maandverband, tampons en inlegkruisjes. Ook kan er informatie gegeven worden over menstruatiecups. We snappen dat het misschien lastig is, maar stap gerust over de drempel, je wordt vriendelijk ontvangen. Je kunt ook per mail een afspraak maken: maandelijks@dewindwijzer.nl
 
De menstruatiemiddelen kunnen van maandag tot en met donderdag afgehaald worden tussen 9.00 en 12.00 uur of op een afgesproken moment. 

Adres: Schiedamseweg 95,  Vlaardingen