Terug naar het overzicht

Stichting Kinderhulp

Kinderhulp helpt kinderen en jongeren (van 0 tot 21 jaar) die in ons land opgroeien in armoede. Dit doen we door simpele dingen, waar andere instanties niet mee kunnen helpen, tóch mogelijk te maken. Het kan een dagje uit zijn, een fiets, opleiding, leesboek, warme winterjas of cadeautje van de Sint. Kinderhulp helpt met iets groots, of iets kleins. Dingen die heel gewoon lijken, maar toch het verschil maken voor de kinderen. Nu en in hun toekomst.

Kan een kind niet voor hulp bij fondsen als Stichting Leergeld, Jeugdfonds Sport & Cultuur of Stichting Jarige Job terecht? En kan de gemeente ook niks betekenen? Dan zijn wij er voor deze kinderen. Onvoorwaardelijk. Wij helpen al sinds 1959 kwetsbare kinderen. Want wij vinden dat alle kinderen erbij moeten kunnen horen. Ook als er thuis niet genoeg geld is.

Wanneer andere instanties niet kunnen helpen, is Kinderhulp er. We helpen met waar een kind behoefte aan heeft. En altijd via maatschappelijke organisaties. Bijvoorbeeld een maatschappelijk werker, aandachtsfunctionaris en/of de  zorgcoordinator van school.